Våra tjänster

Båtpolering

Hos Dareks Båtrekond kan du känna dig helt trygg i att du får ett förstklassigt resultat. Vi har många års erfarenhet och en bred kunskap när det kommer till underhåll av båtar såsom polering, vaxning, bottenmålning och rekonditionering.
Att färdigställa sin båt för sjösättning kan vara ett otroligt krävande jobb och man får kanske inte det resultatet man hoppats på. Väljer man att hoppar över underhållet en säsong kan man räkna med desto mer jobb inför kommande säsonger.

Vi arbetar endast med högklassiga produkter som tillsammans med vår stora kunskap och erfarenhet gör att vi kan säkerställa en hög kvalitet och ett perfekt resultat. Vi tar emot båtar av alla storlekar och märken, här nedan finner du ett litet urval av arbeten som vi utfört.

Har du några frågor eller önskar offert på just din båt? Kontakta oss så går vi igenom vad vi kan göra för dig!

Teakrenovering

Det finns få saker som är så snyggt och fräscht som ett välbehandlat teakdäck eller båtgolv! Med tiden tar det dock en hel del stryk och förlorar sina fina egenskaper.

Hos oss på Dareks Båtrekond är vi proffs på teakrenovering. Vi slipar, behandlar och byter ut skadade stavar om det skulle behövas, så att du kan njuta av din båt längre.

Att det dessutom förhöjer intrycket avsevärt inför en eventuell försäljning är en angenäm bonus!

Nedan finner du ett litet urval av teakarbeten som vi utfört. Kontakta oss gärna för mer information och prisförfrågan för just din båt.

Monteringar

På förfrågan kan vi montera din önskade utrustning, exempelvis GPS-system, fiskeutrustning, hållare, strålkastare, m.m.

Installationer

Vi erbjuder även installationsarbeten av andra typer såsom motorer, pumpar och diverse elektronisk utrustning.

Sanering

Har du köpt en begagnad båt som är i behov av uppfräschning? Behöver du hjälp med sanering av t.ex motorutrymmet eller något annat?

Vi har även möjlighet att utföra uppdrag på plats hos våra kunder, kontakta oss för mer information!